Skip to content
Narrow screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size  Skip to content Default color Pink color Green color Green color
Home arrow News arrow Latest arrow Takimet regjionale-profesionale -II-
Takimet regjionale-profesionale -II- PDF Print E-mail

Sëmundjet dhe lëndimet e

shputës dhe të nyjes talokrurale

Dhjetor - 2009

Gjakovë

 

Takimi  regjional - profesional II

 

 

 

Sëmundjet dhe lëndimet e shputës dhe të nyjes talokrurale

 

 

 

Vendi i takimit : Gjakovë nё  Hotelin "Qarshia e Jakupave".

 

 

 

Koha e takimit : 18.12.2009  - Ditё e premtë

 

 

 

Fillimi i takimit : 1000h

 

 

 

Fjala pёrshёndetёse : Prof.Dr. Cen Bytyqi - Kryetar i SHOTK

 

 

 

Pjesa e parё e prezentimeve

 

 

 

Moderatorёt :  Dr. Bedri Bakalli, prof. Dr. Cen Bytyqi, Dr.Arben Grazhdani

 

Koha

Prezentuesi

Temat

 

1000 - 1015

Prof.Dr.C. Bytyqi

Anatomia e shputёs dhe deformitetet

 

1015 - 1020

Diskutimet

 

1020 - 1035

Ass.Dr.Sabit Sllamniku

Distorzioni i nyjes talokrurale - diagnostifikimi dhe menagjimi

 

1035 - 1040

Diskutimet

 

1040 - 1055

Dr.S.Boshnjaku me ko-autorёt

Astragalektomia si metod e zgjidhjes pёr korigjimin e deformiteteve bizare tё shputёs te sёmundjet neurovaskulare

 

1055 - 1100

Diskutimet

 

 

 

1100 - 1115

Pushim dhe prezentim i produkteve ortopedike tё "Koslabor"-it

 

Pjesa e dytё  e prezentimeve

 

Moderatorёt : Prof. Dr. Agron Pustina,  Dr. Nazmi Morina

 

Koha

Prezentuesi

Temat

 

1115 - 1130

Prof.Dr. Cen Bytyqi

Metoda sipas Ponsetit nё trajtimin e PEVC

 

1130 - 1135

Diskutimet

 

1135 - 1150

Dr.Nazmi Morina

Trajtimi i PEVC dhe pes pllanovalgusit

 

1150 - 1155

Diskutimet

 

1155 - 1210

Dr.Skender Ukaj/Dr.Nazmi Morina

Rёndёsia e trajtimit tё hershёm tё PEVC

 

1610 -1615

Diskutimet

 

 

 

1215- 1230

Pushim dhe prezentim i produkteve ortopedike tё "Koslabor"-it.

 

Pjesa e tretё  e prezentimeve

 

Moderatorёt : Ass.Prof. Dr.Faton Morina, Dr.Basri Ibrahimi, Dr. Selajdin Boshnjaku

 

Koha

Prezentuesi

Temat

 

1230 - 1245

Dr. Bahri Gjyshinca

Lёndimet e nyjes sё Lisfrankut - diagnozё qё shpesh mund tё gabohet

 

1245 -1250

Diskutimet

 

1250 -1305

Dr. Avni Xhafa

Si tё arrihet suksesi mё i mirё nё trajtimin e frakturave tё kalkaneusit ?

 

1305 - 1310

Diskutimet

 

1310 - 1325

Dr.Rrahman Hajdari

Prezentim rasti : Ewing Sarcoma - Shputa

 

1325 - 1330

Diskutimet

 

 

 

1330 - 1335

Pёrcaktimi i vendit dhe kohёs sё takimit tё radhёs.

 

13 40 -

Dreka

 

 

 
 

Donator i takimit : "Koslabor" - Prishtina dhe SHOTK.

 

 

 

Organizator i takimit: Kryesia e Shoqatёs sё Ortopedёve dhe Traumatologёve tё Kosovёs

 
 

 

 

 

 


 
< Prev   Next >